Ξέρουμε πως προσβάλλουμε τα πνευματικά δικαιώματα με την κάθε δημοσίευση στο blog και ότι με ένα νεύμα του νόμου και του δημιουργού και του κληρονόμου και του εκδοτικού και του θιγμένου θα μπορούσαμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθούμε είτε πίσω από τα κάγκελα, είτε πάνω σ'αυτά. Όμως ό,τι ανεβαίνει, ανεβαίνει από την φυσική διάθεση να μοιραστούμε, να θυμίσουμε, να μονολογήσουμε όπως θα το κάναμε ούτως ή άλλως.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Έκθεση Βιβλίου "Cloud"


27 Σεπτεμβρίου 2015 ... 04 Οκτωβρίου 2015 |  
Εξάρχεια - Νεάπολη: Μαυρομιχάλη 137


Το 3 137 ξεκινάει το φετινό του πρόγραμμα με μία έκθεση βιβλίων.

Η Πολική Αρκούδα, το αυτοσχέδιο πειραματικό εκδοτικό εγχείρημα του 3 137 έρχεται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τίτλο Cloud. Ειδικά για την έκθεση 19 καλλιτέχνες και επαγγελματίες κάθε είδους δημιούργησαν ένα έργο το οποίο πειραματίζεται με τη φόρμα του βιβλίου. Φέτος δημιούργησαν βιβλία καλλιτέχνες, επιμελητές, ποιητές και μια μαθήτρια δημοτικού.

Το φετινό θέμα είναι το σύννεφο, το σύννεφο που βλέπουμε να ταξιδεύει ψηλά στον ουρανό και μπορεί να φέρει την βροχή αλλά και το ψηφιακό σύννεφο, που συσσωρεύει και τακτοποιεί πληροφορίες στα άυλα ράφια του διαδικτύου. Είναι μια έκθεση για την στιγμή που βρέχει, για τα σύννεφα που προχωρούν, μεγαλώνουν και μικραίνουν, αλλάζουν χρώματα, κρύβουν τον ήλιο ή μας κάνουν σκιά. Είναι μία έκθεση για τον καιρό που τον συζητάμε κάθε μέρα, για τη διάθεση μας που επηρεάζεται από τον ήλιο, για την συσσώρευση, την υγρασία και την έκρηξη, την καταιγίδα. 

Συμμετέχουν:
Jack Burton / Becky Campbell / Μαρία Καραντζή / Ανδρέας Κασάπης / Λητώ Κάττου / Quinn Latimer / Σαβίνα Μπασάνου / Γαλήνη Νόττι / Αλίκη Παναγιωτοπούλου / Ραλλού Παναγιώτου / Βασίλης Παπαγεωργίου / Ιωάννα Παπαγεωργίου / Νεκτάριος Παππάς / Ελισάβετ Στάμου / Σταμάτης Σχιζάκης / Ελένη Φύλα / Πάνος Χαραλάμπους / David Whelan+ Jake Davidson.


Πρόγραμμα
Τρίτη: 18:00 με 21:00
Τετάρτη: 18:00 με 21:00
Πέμπτη: 18:00 με 21:00
Παρασκευή: 18:00 με 21:00
Σάββατο: 12:00 με 18:00
Κυριακή: 12:00 με 18:00

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου