Χαιρετώ τους φίλους της λογοτεχνίας, τους μισαλλόδοξους αγωνιστές, τα κακοπαθημένα νιάτα, τα άκρατα ορμώμενα ανθρωπάρια, τους κομπάρσους και πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, τα βιολοντσέλα του έρωτος, τους πιστούς και άθρησκους, τις φιλήσυχες πέτρες, τους γνώστες του τίποτα, τους αποτυχημένους της δόξας, χαιρετώ αυτούς που έρπουν, τους ακρωτηριασμένους, τις μηδείες και τους γέροντες, τους αποκρυφιστές του χάους, τα σακάτικα βλήματα, τα τελώνια, τα ξορκισμένα αγγίγματα -
χαιρετώ... εσάς

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

1ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος AnimaΗ νέα εκδοτική Anima έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε στον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που διοργανώνει. Θέματά της:

για τον διαγωνισμό ποίησης:  “Επιστροφή στο θεμέλιο του κόσμου”
για τον διαγωνισμό διηγήματος:  “Σταγόνες του χειμώνα”


Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι άνω των 18 χρόνων με ένα ποίημα μέχρι και 32 στίχους ή/και με ένα διήγημα μέχρι 6 δακτυλογραφημένες σελίδες.

Τα διαγωνιζόμενα έργα, πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα, και οι συμμετοχές να αποστέλλονται μέσω συστημένου ταχυδρομείου στη διεύθυνση της εκδοτικής υπ ́ όψιν Άννας Ραζή, με την ένδειξη: ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ «Σταγόνες του χειμώνα» ή αντίστοιχα ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ «Επιστροφή στο θεμέλιο του κόσμου». 

Το βραβείο είναι η έκδοση σε συλλογή των 12 διηγημάτων για τους νικητές στην κατηγορία διήγημα, και η έκδοση μιας ποιητικής συλλογής του νικητή στην κατηγορία ποίηση.

Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2014. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό επικοινωνήστε με τις εκδόσεις Anima στο 2155510304 ή μέσω mail στοinfo.anima@yahoo.gr ή επισκευτείτε μας στο animapublications.blogspot.com

Anima Εκδοτική
Φαιδριάδων 8 Κυψέλη
ΤΚ 11364
Τηλ: 215510304
e- mail: info.anima@yahoo.gr
Διεύθυνση Εκδόσεων: Άννα Ραζή
animapublications.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου