Ξέρουμε πως προσβάλλουμε τα πνευματικά δικαιώματα με την κάθε δημοσίευση στο blog και ότι με ένα νεύμα του νόμου και του δημιουργού και του κληρονόμου και του εκδοτικού και του θιγμένου θα μπορούσαμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθούμε είτε πίσω από τα κάγκελα, είτε πάνω σ'αυτά. Όμως ό,τι ανεβαίνει, ανεβαίνει από την φυσική διάθεση να μοιραστούμε, να θυμίσουμε, να μονολογήσουμε όπως θα το κάναμε ούτως ή άλλως.

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

1ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος Anima



Η νέα εκδοτική Anima έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε στον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που διοργανώνει. Θέματά της:

για τον διαγωνισμό ποίησης:  “Επιστροφή στο θεμέλιο του κόσμου”
για τον διαγωνισμό διηγήματος:  “Σταγόνες του χειμώνα”


Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι άνω των 18 χρόνων με ένα ποίημα μέχρι και 32 στίχους ή/και με ένα διήγημα μέχρι 6 δακτυλογραφημένες σελίδες.

Τα διαγωνιζόμενα έργα, πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα, και οι συμμετοχές να αποστέλλονται μέσω συστημένου ταχυδρομείου στη διεύθυνση της εκδοτικής υπ ́ όψιν Άννας Ραζή, με την ένδειξη: ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ «Σταγόνες του χειμώνα» ή αντίστοιχα ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ «Επιστροφή στο θεμέλιο του κόσμου». 

Το βραβείο είναι η έκδοση σε συλλογή των 12 διηγημάτων για τους νικητές στην κατηγορία διήγημα, και η έκδοση μιας ποιητικής συλλογής του νικητή στην κατηγορία ποίηση.

Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2014. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό επικοινωνήστε με τις εκδόσεις Anima στο 2155510304 ή μέσω mail στοinfo.anima@yahoo.gr ή επισκευτείτε μας στο animapublications.blogspot.com

Anima Εκδοτική
Φαιδριάδων 8 Κυψέλη
ΤΚ 11364
Τηλ: 215510304
e- mail: info.anima@yahoo.gr
Διεύθυνση Εκδόσεων: Άννα Ραζή
animapublications.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου