Ξέρουμε πως προσβάλλουμε τα πνευματικά δικαιώματα με την κάθε δημοσίευση στο blog και ότι με ένα νεύμα του νόμου και του δημιουργού και του κληρονόμου και του εκδοτικού και του θιγμένου θα μπορούσαμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθούμε είτε πίσω από τα κάγκελα, είτε πάνω σ'αυτά. Όμως ό,τι ανεβαίνει, ανεβαίνει από την φυσική διάθεση να μοιραστούμε, να θυμίσουμε, να μονολογήσουμε όπως θα το κάναμε ούτως ή άλλως.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

37η Γιορτή Βιβλίου




Από τις 4 ως τις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η 37η «Γιορτή Βιβλίου», που φέτος αλλάζει τοποθεσία και κατεβαίνει στο κέντρο της πόλης, στο εμβληματικό κτήριο του  Ωδείου Αθηνών (Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19).

Δίπλα στο Λύκειο του Αριστοτέλη, στο μοναδικής αξίας Bauhaus κτίριο όπου στεγάζεται το Ωδείο αλλά και ως σήμερα το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η έκθεση με τίτλο «Ανάγνωση 2.0», θα χαράξει μια ανοιχτή διαδρομή ανάγνωσης στην Αθήνα.

Δεκάδες εκδότες θα εκθέσουν τα βιβλία τους στο περιστύλιο του κτιρίου, ενώ εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στον κήπο όσο και στις αίθουσες του Ωδείου.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Πέμπτη: 6:00-10:00 μ.μ. 
Παρασκευή και Σάββατο: 6:00-10:30 μ.μ. 
Κυριακή: 11:00 π.μ.-2:30 μ.μ. και 6:00-10:00 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου