Ξέρουμε πως προσβάλλουμε τα πνευματικά δικαιώματα με την κάθε δημοσίευση στο blog και ότι με ένα νεύμα του νόμου και του δημιουργού και του κληρονόμου και του εκδοτικού και του θιγμένου θα μπορούσαμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθούμε είτε πίσω από τα κάγκελα, είτε πάνω σ'αυτά. Όμως ό,τι ανεβαίνει, ανεβαίνει από την φυσική διάθεση να μοιραστούμε, να θυμίσουμε, να μονολογήσουμε όπως θα το κάναμε ούτως ή άλλως.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο





05 Σεπτεμβρίου 2014 ... 21 Σεπτεμβρίου 2014 | Ζάππειο > Κέντρο Αθήνας

Αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη είναι το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από 5 έως 21 Σεπτεμβρίου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοιχτό για το κοινό, θα λειτουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, έκθεση εικαστικών έργων του Ποιητή και παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού του έργου. Άλλη μία τομή της φετινής διοργάνωσης αποτελεί η συνεργασία με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, το οποίο θα παρουσιάσει στον χώρο της έκθεσης, από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου το “Athens Garden Festival”. 

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εκδηλώσεων όπως, αφιερώματα, θεατρικά αναλόγια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασ. Όλγας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 18:00 με 23:00
Σάββατο: 18:00 με 23:00
Κυριακή: 10:30 με 23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου