Χαιρετώ τους φίλους της λογοτεχνίας, τους μισαλλόδοξους αγωνιστές, τα κακοπαθημένα νιάτα, τα άκρατα ορμώμενα ανθρωπάρια, τους κομπάρσους και πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, τα βιολοντσέλα του έρωτος, τους πιστούς και άθρησκους, τις φιλήσυχες πέτρες, τους γνώστες του τίποτα, τους αποτυχημένους της δόξας, χαιρετώ αυτούς που έρπουν, τους ακρωτηριασμένους, τις μηδείες και τους γέροντες, τους αποκρυφιστές του χάους, τα σακάτικα βλήματα, τα τελώνια, τα ξορκισμένα αγγίγματα -
χαιρετώ... εσάς

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Δημοσίευσε μόνος σου το βιβλίο σουΧωρίς καμία διάθεση για διαφήμιση, αλλά κυρίως λόγω του ότι θεωρώ ενδιαφέρουσα την κίνηση αυτή, αναλύονται παρακάτω οι τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να παρακάμψει σχετικά έξυπνα τους απόμακρους και απαιτητικούς εκδοτικούς οίκους και να δει την επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα (φαντάζομαι φυσικά με κάποιο κόστος). Ενημερώνω εκ των προτέρων ότι δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω καμία σχέση με το CaptainBook.gr - η ανάρτηση αυτή είναι καθαρά ενημερωτική. 


Η υπηρεσία Print on Demand του CaptainBook.gr, παρέχει τη δυνατότητα σε συγγραφείς (πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς πανεπιστημιακών βιβλίων, δοκιμιογράφους, δημιουργούς comix, φωτογράφους κα.) να εκδώσουν το βιβλίο τους σε όσα αντίτυπα επιθυμούν και σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές.
Συμπληρώστε τη φόρμα με τις προδιαγραφές του βιβλίου σας κι εμείς θα σας στείλουμε άμεσα την προσφορά μας.
Η υπηρεσία Print on Demand του CaptainBook.gr σας προσφέρει τις εξής επιλογές:

α) Μας στέλνετε το βιβλίο σας σε ηλεκτρονική μορφή κι εμείς αναλαμβάνουμε να σας το παραδώσουμε σε μορφή τυπωμένου βιβλίου και σε όσα αντίτυπα εσείς επιθυμείτε.
β) Μας στέλνετε το βιβλίο σας σε ηλεκτρονική μορφή και εμείς αναλαμβάνουμε, σε συνεργασία με έμπειρους διορθωτές/επιμελητές και γραφίστες (πάντα σε συνεχή συνεννόηση μαζί σας), να σας το παραδώσουμε φιλολογικά επιμελημένο και αισθητικά άψογο, σε μορφή τυπωμένου βιβλίου και σε όσα αντίτυπα εσείς επιθυμείτε.
Παράλληλα μπορούμε να σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ:

Α) Νούμερο ISBN
Β) Δυνατότητα να καταχωρηθεί το βιβλίο σας στη βάση δεδομένων της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και να εμφανίζεται σε όλες τις μηχανές αναζήτησης των ηλεκτρονικών και φυσικών βιβλιοπωλείων.
Γ) Συμβουλές για τη διακίνηση του βιβλίου σας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εξαιρετικά οικονομικές λύσεις και υπηρεσίες για την αποτελεσματική προώθησή του.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.captainbook.gr/shop/index.php?main_page=pod 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου