Ξέρουμε πως προσβάλλουμε τα πνευματικά δικαιώματα με την κάθε δημοσίευση στο blog και ότι με ένα νεύμα του νόμου και του δημιουργού και του κληρονόμου και του εκδοτικού και του θιγμένου θα μπορούσαμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθούμε είτε πίσω από τα κάγκελα, είτε πάνω σ'αυτά. Όμως ό,τι ανεβαίνει, ανεβαίνει από την φυσική διάθεση να μοιραστούμε, να θυμίσουμε, να μονολογήσουμε όπως θα το κάναμε ούτως ή άλλως.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ημερολόγιο: Εκδήλωση στην μνήμη του Αντώνη Σαμαράκη



Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο...!

Το EL VIAJE music bar και το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΤΗΣ πραγματοποιούν αφιέρωμα στο συγγραφέα του "Ζητείται Ελπίς" και του "Λάθος", τον  Αντώνη Σαμαράκη (1919-2003) την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Ώρα έναρξης: 8.30μμ.

Θα μιλήσουν η Μαρία Πεσκετζή (σχολική σύμβουλος φιλολόγων) και ο Γιώργος Κοκορέλης (φιλόλογος). Κείμενα του συγγραφέα θα διαβάσει η ηθοποιός-θεατρολόγος Μιλένα Παρθενίου, ενώ θα προβληθούν και δύο ταινίες μικρού μήκους, βασισμένες σε διηγήματα του Αντώνη Σαμαράκη.

Τόπος εκδήλωσης: EL VIAJE music bar, Κολοκοτρώνη 45, Βύρωνας. Πρόσβαση από Αθήνα: Λεωφορεία 203, 204 και Τρόλεϊ 11: Στάση "Δημαρχείο"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου