Χαιρετώ τους φίλους της λογοτεχνίας, τους μισαλλόδοξους αγωνιστές, τα κακοπαθημένα νιάτα, τα άκρατα ορμώμενα ανθρωπάρια, τους κομπάρσους και πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, τα βιολοντσέλα του έρωτος, τους πιστούς και άθρησκους, τις φιλήσυχες πέτρες, τους γνώστες του τίποτα, τους αποτυχημένους της δόξας, χαιρετώ αυτούς που έρπουν, τους ακρωτηριασμένους, τις μηδείες και τους γέροντες, τους αποκρυφιστές του χάους, τα σακάτικα βλήματα, τα τελώνια, τα ξορκισμένα αγγίγματα -
χαιρετώ... εσάς

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Ημερολόγιο: Εκδήλωση στην μνήμη του Αντώνη ΣαμαράκηΌχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο...!

Το EL VIAJE music bar και το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΤΗΣ πραγματοποιούν αφιέρωμα στο συγγραφέα του "Ζητείται Ελπίς" και του "Λάθος", τον  Αντώνη Σαμαράκη (1919-2003) την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Ώρα έναρξης: 8.30μμ.

Θα μιλήσουν η Μαρία Πεσκετζή (σχολική σύμβουλος φιλολόγων) και ο Γιώργος Κοκορέλης (φιλόλογος). Κείμενα του συγγραφέα θα διαβάσει η ηθοποιός-θεατρολόγος Μιλένα Παρθενίου, ενώ θα προβληθούν και δύο ταινίες μικρού μήκους, βασισμένες σε διηγήματα του Αντώνη Σαμαράκη.

Τόπος εκδήλωσης: EL VIAJE music bar, Κολοκοτρώνη 45, Βύρωνας. Πρόσβαση από Αθήνα: Λεωφορεία 203, 204 και Τρόλεϊ 11: Στάση "Δημαρχείο"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου