Ξέρουμε πως προσβάλλουμε τα πνευματικά δικαιώματα με την κάθε δημοσίευση στο blog και ότι με ένα νεύμα του νόμου και του δημιουργού και του κληρονόμου και του εκδοτικού και του θιγμένου θα μπορούσαμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθούμε είτε πίσω από τα κάγκελα, είτε πάνω σ'αυτά. Όμως ό,τι ανεβαίνει, ανεβαίνει από την φυσική διάθεση να μοιραστούμε, να θυμίσουμε, να μονολογήσουμε όπως θα το κάναμε ούτως ή άλλως.

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ 2013




Οι Εκδόσεις Παράξενες Μέρες ανακοινώνουν διαγωνισμό διηγήματος με σκοπό τη δημιουργία βιβλίου με σύγχρονα ελληνικά διηγήματα. Το θέμα του διαγωνισμού όπως και ο τίτλος του βιβλίου θα είναι το όνομα των εκδόσεών μας: Παράξενες Μέρες
-
Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου του 2013 και θα λήξει στις 30 Απριλίου του 2013.  Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με το λογοτεχνικό είδος του διηγήματος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βιβλία που σχεδιάζουμε να εκδώσουμε μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας και ειδικότερα στην ενότητα «Οι κανόνες του παιχνιδιού»
-
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 
1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι: «Παράξενες Μέρες». 
2. Τα διηγήματα δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 3.500 λέξεις. 
3. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εθνικότητος ή τόπου διαμονής του συγγραφέα. 
4. Γίνονται δεκτά κείμενα μόνο στην ελληνική γλώσσα.
5. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με ένα διήγημα. Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να έχουν βραβευθεί σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό, να έχουν εκδοθεί ή να έχουν δημοσιευθεί σε βιβλίο ή έντυπο ή να έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
6. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας. Ψευδώνυμα θα γίνονται δεκτά μέχρι την ανακοίνωση της Μικρής Λίστας. Μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων όσοι έχουν προκριθεί στη μικρή λίστα θα πρέπει να μας στείλουν μέχρι το τέλος ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και ένα σύντομο βιογραφικό.
Για κάθε συμμετοχή θα υπάρχει επιβεβαιωτική απάντηση με e-mail. 
7. Θεωρούμε  ως ηλεκτρονική σας διεύθυνση εκείνη μέσω της οποίας στέλνετε τη συμμετοχή σας. Εάν αυτό δεν ισχύει πρέπει οπωσδήποτε να το δηλώνετε, προσθέτοντας ένα e-mail επικοινωνίας. 
8. Τα διηγήματα θα γίνονται δεκτά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή που θα σταλεί στη διεύθυνση: info@paraxenesmeres.gr 
Προσοχή: Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές σε μορφή χειρογράφου. Στο mail θα υπάρχει επισύναψη του κειμένου σε μορφή word. doc αλλά όχι σε pdf
9. Όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η συμπλήρωση του 18ου έτους του διαγωνιζόμενου την ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες: www.paraxenesmeres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου